Hèctor Ramos, candidat a l’alcaldia de Borriol: ‘volem fomentar l’esport a l’aire lliure i promoure hàbits de vida saludables’

L’alcaldable de Compromís per Borriol, Hèctor Ramos, anuncia que es crearà un rocòdrom al pàrquing del poliesportiu. ‘Volem crear un espai perquè totes i tots els borriolencs puguen gaudir de l’esport a l’aire lliure’, explica Ramos.

‘Volem promoure hàbits de vida saludables entre els nostres veïns i veïnes i fomentar aquest esport en l’àmbit local i promocionar-lo entre totes les edats’, defensa l’alcaldable. De fet, ‘amb aquesta infraestructura potenciarem un esport com l’escalada que és molt beneficiós per a la salut física i mental’.

El programa de Compromís per Borriol s’està ultimant amb la col·laboració dels veïns i veïnes del poble. ‘Volem agrair l’interés de totes les persones que s’han dirigit a nosaltres per explicar-nos les seues propostes. Junts i juntes farem de Borriol un poble millor’ defensa el candidat a l’alcaldia de Compromís per Borriol.

A més a més, la coalició ha presentat la llista municipal per a les eleccions del 26 de maig, amb una candidatura renovada i plural que vol seguir el camí iniciat els últims quatre anys amb Compromís a l’equip de Govern del municipi. ‘Volem seguir amb l’empresa encetada perquè s’han aconseguit grans fites com el reconeixement de la Col·lecció Museogràfica Permanent Municipal de Borriol com a museu, el Museu d’Història de Borriol’, indica Ramos.