La tramitació de l’institut avança un pas més i aquesta setmana incorpora l’informe d’integració paisatgística i el pla de mobilitat

L’alcaldable de Compromís per Borriol, Hèctor Ramos, anuncia que “mentre avancem en la construcció de l’IES de Borriol, les xiquetes i xiquets del nostre poble que estudien ESO es podran quedar al poble per fer la secundària”. “Gràcies a les gestions de Compromís per Borriol amb l’actual alcalde, Silverio Tena, al capdavant, i al conseller d’Educació Vicent Marzà, s’ha aconseguit iniciar els tràmits perquè s’instal·len aules prefabricades per a començar el curs l’1 de setembre de 2019”, explica.

La tramitació de l’institut avança i aquesta setmana s’ha incorporat l’informe d’integració paisatgística i el pla de mobilitat. Les següents passes per fer realitat el futur IES de Borriol són, d’una banda, la compra del solar. El Ple de l’Ajuntament va dictaminar que s’avançaria en aquest aspecte en el moment en què es tingueren els informes previs, així com el canvi dels terrenys a dotacionals. “S’haguera pogut avançar en la compra del solar com defensàvem des de Compromís per Borriol i com van dur al Ple els regidors i regidores del nostre grup, però altres van decidir deixar-ho en la taula”, explica Ramos. D’altra banda, s’ha d’aprovar la memòria consultiva del projecte, que inclou un termini per dur-se a terme i un pressupost per executar-se.

“Des de Compromís per Borriol volem remarcar que tota aquesta informació és pública i es pot consultar a l’Ajuntament de Borriol. Si voleu tindre-la de primera mà, podeu demanar cita amb l’arquitecte. Podeu telefonar al 964321461 i sol·licitar una reunió explicativa”, indica Ramos.