Hèctor Ramos, candidat a l’alcaldia de Borriol: “volem habilitar un parc caní perquè totes i tots puguen gaudir de les seues mascotes en un espai obert i segur”

L’alcaldable de Compromís per Borriol, Hèctor Ramos, anuncia una nova proposta inclosa al programa electoral per a les eleccions municipals del 26 de maig. La coalició construirà un parc per a gossos al municipi. “Creiem que és una mesura necessària i que ajudarà a mantenir el nostre poble més net”, defensa Ramos.

Des de Compromís per Borriol es vol oferir un espai perquè les mascotes puguen jugar lliurement. “Estimem molt les nostres mascotes i creiem que es mereixen el millor”, assenyala l’alcaldable de Compromís per Borriol.“L’objectiu perquè volem habilitar un parc caní és perquè totes i tots puguen gaudir de les seues mascotes en un espai obert i segur”, ha explicat Ramos.

Aquesta proposta se suma a altres anunciades recentment, la sol·licitud d’una segona escola i la construcció de pistes de pàdel a les piscines municipals. “Tant jo com la meua llista estem perfilant les propostes del nostre programa electoral. Un programa en el qual han pogut participar les veïnes i els veïns de Borriol i que pensem que respon a les necessitats del nostre poble”, conclou Ramos.