Hèctor Ramos, alcaldable de Compromís, explica: ‘S’instal·larà un sistema de reserva informatitzat per tal de modernitzar el servei’

El candidat a l’alcaldia de Compromís per Borriol, Hèctor Ramos, ha anunciat que construiran dues pistes de pàdel al complex de les piscines municipals per tal de ‘fomentar aquest esport en l’àmbit local, promocionar-lo entre totes les edats i impulsar la pràctica esportiva en família”, defensa Ramos. A més a més, adhereix: “la finalitat és promoure hàbits de vida saludables”.

Ramos explica: ‘Instal·larem un sistema de reserva informatitzat per tal de modernitzar el servei’. ‘Volem fer-lo accessible perquè ningú es quede sense poder practicar aquest esport, ja que el pàdel millora la salut, enforteix el cor i tonifica els músculs’, explica. ‘A més, ens ajuda a socialitzar i a saber treballar en grup’, matissa.

Aquesta nova proposta està inclosa en el programa que la coalició està elaborant amb la col·laboració i escoltant a les veïnes i veïns del poble amb “l’objectiu que entre totes i tots construïm un Borriol millor i seguim fent poble’, explica l’alcaldable de Compromís per Borriol.