L’alcaldable de Compromís a Borriol, Hèctor Ramos, defensa: “front la nul·la planificació educativa d’anteriors governs, nosaltres apostem per atendre les necessitats de les persones”

Hèctor Ramos, candidat a l’alcaldia de Borriol, explica que “des de Compromís per Borriol apostem per l’educació pública i per això, sol·licitarem a Conselleria d’Educació la inclusió en el Pla Edificant”. L’objectiu és construir una segona escola per donar resposta a la saturació del CEIP l’Hereu.

Ramos assenyala que, amb Compromís per Borriol al Govern, s’adquiriran els terrenys per ubicar la nova escola de doble línia, en previsió del creixement demogràfic de Borriol per als propers 20 anys.

“Front a la nul·la planificació educativa dels anteriors governs del Partit Popular i Veïns de Borriol, centrats en el creixement de la bambolla immobiliària; nosaltres apostem per atendre les necessitats de les persones”, indica l’alcaldable. De fet, “és el seu model de gestió el que ha deixat a Borriol sense sòl públic i amb tantes complicacions per fer una nova escola”, conclou.