El regidor de Compromís per Borriol, Simó Francisco, defensa que “era necessari per a donar solució a la demanda d’aquesta infraestructura en el nostre poble”

L’Ajuntament de Borriol ha inaugurat un nou parc i zona de jocs infantils ubicat en la zona de Poble Nou. El regidor de Compromís per Borriol i encarregat de l’àrea d’Urbanisme, Simó Francisco, defensa que “aquest nou espai per als xiquets i xiquetes de Borriol era necessari per a donar solució a la demanda d’aquesta infraestructura en el nostre poble”. “Seguim treballant per millorar i per guanyar espais públics”, adhereix Silverio Tena, alcalde de Borriol.

El nou parc compta amb diversos jocs per als més xicotets i està condicionat amb cautxú per garantir la seua seguretat. A més a més, “s’ha instal·lat un nou joc adaptat per a xiquets i xiquetes, i s’ha pensat a generar un espai perquè els nens juguen i interaccionen amb el medi”, explica Simó Francisco.

La construcció d’aquesta nova infraestructura s’emmarca dintre del Pla 135-2 de la Diputació de Castelló. El seu cost ha ascendit a un total de 16.000€ i les obres han estat executades per l’empresa local Construcción Integral ISVICA.