Simó Francisco, regidor d’Agricultura a l’Ajuntament de Borriol, explica: “treballem per mantenir el nostre entorn i millorar la xarxa viària rural del nostre poble”

Les obres de condicionament del camí de Raca, promogudes des de l’àrea de Medi Ambient i Agricultura de l’Ajuntament de Borriol, encapçalada per Simó Franscisco, han finalitzat després de 3 dies de treball. A més a més, s’han adjudicat les obres d’adequació del Ribàs Llarg. “Continuem treballant per mantenir el nostre entorn i millorar la xarxa viària rural del nostre poble, i ho demostrem amb aquestes obres que estan costejades únicament amb recursos propis de l’Ajuntament i valorades en més de 40 mil euros”, explica Simó Francisco.

Les actuacions s’emmarquen en el Pla de Millora de Camins Pavimentats del terme de Borriol. Aquest pla ha estat promogut per Compromís per Borriol, des de l’equip de Govern de l’Ajuntament, amb l’objectiu de seguir treballant per millorar i mantenir els camins de la localitat. Simó Francisco es refereix al Pla de Millora de Camins Pavimentats com a “una iniciativa necessària per preservar el nostre entorn i facilitar-li la vida als nostres veïns i veïnes”.

D’una banda, l’obra al camí de Raca va estar adjudicada a l’empresa local Piedras Naturales Falomir per 20.119,46 € i ha suposat el pavimentat amb formigó armat d’uns 322 metres. Silverio Tena, alcalde de Borriol, ha assenyalat: “El nostre objectiu és renovar tot el camí, donat el seu ús i el seu estat. Volem continuar millorant el nostre poble i els nostres camins”. D’altra banda, les obres al Ribàs Llarg han estat adjudicades a l’entitat PAVASAL per 24.865,50€. Aquestes consistiran en la renovació del paviment amb doble tractament asfàltic d’un tram de 700 metres.