L’institut de Borriol en perill per culpa de PP i Veïns

El passat mes de setembre el Conseller d’Educació, Vicent Marzà, va fer realitat una reivindicació històrica per a Borriol com era la inclusió del nostre municipi en el pla Edificant. El pla pretén agilitzar els tràmits i permetrà als ajuntaments avançar en la tramitació dels expedients i permisos per a la construcció dels instituts.

Per primera vegada en la història, Borriol té l’oportunitat històrica de fer realitat el somni de mares i pares de tindre un IES i evitar que els nostres fills hagen d’agarrar autobusos diàriament i baixar a Castelló. Si perdem l’oportunitat i no accelerem els tràmits, desgraciadament Borriol tornarà a perdre el tren del progrés una vegada més, com ha fet en tantes ocasions, i tindrà uns responsables, que són PP i VdeB, per deixar damunt la taula el projecte i posar barreres a que aquest avance.

Entenem que a Veïns de Borriol no li interesse un institut al nostre poble, però el PP va a ser còmplice i corresponsable del radicalisme d’aquest partit?

El PP impedirà que es faça un IES a Borriol? Com ho explicaran al poble que els ha vist nàixer? Com explicaran que si no entrem ara en el pla ens guanyaran la partida altres pobles que volen construir institut? Estem ja en temps de descompte.

Exigim una rectificació urgent al PP, perquè entenem que volen el millor per a Borriol. En cas contrari perdrem l’institut i es lamentaran d’aquesta actitud greu i irresponsable.

En les seues mans està apostar conjuntament amb PSOE i Compromís per l’institut a Borriol o apuntar-se a les idees autodestructives de Veïns de Borriol.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *