La senyora Vilarrocha (PP) fa el ridícul amb el tema de l’institut

Aquesta setmana des de Compromís per Borriol hem anunciat una de les millors notícies per al nostre poble en moltes dècades. La senyora Chelo Vilarrocha, ha fet el ridícul més absolut i sense precedents amb les seues declaracions, ha clavat la pota fins el fons. Li recordem que ha aconseguit més avanços l’actual equip de govern de Borriol amb Compromís i el PSPV, amb tan sols dos anys, que amb quatre legislatures seguides i 16 anys de governs de PP. A les proves ens remetem.

A més a més, malauradament per a ells, el Conseller Marzà ha visitat la nostra població en tres ocasions: el mes d’agost de 2015 quan li vam entregar el projecte de l’escola d’adults, el 28 de març donant suport a la moció de confiança de Silverio Tena i el 7 de maig de 2017 en la XXX Festa per la Llengua. Per tant, la senyora Vilarrocha i els seus pseudo-periodistes desinformats han tornat a clavar la pota dient que Marzà sols ha visitat el municipi en una ocasió. Sols consultant l’hemeroteca s’hagueren evitat aquesta greu errada. Ens solidaritzem amb la senyora Vilarrocha, ja que és lamentable que li escriguen els articles terceres persones i damunt que estiguen plens d’errors.

Des de Compromís per Borriol recordem a la ciutadania la nefasta política educativa duta a terme pel PP local que no va ser capaç d’aconseguir que cap dels seus Consellers d’Educació anunciaren la inclusió en la programació d’obres i la construcció de l’institut a Borriol. Això sí que va ser un ninguneig i una burla als veïns, a l’igual que els terrenys, que no foren capaços ni d’adquirir-los perquè es van dedicar a malbaratar els diners públics i a deixar-nos un deute de més de 3 milions d’euros. Després de 10 anys mirant-se els plànols del PGOU que van encomanar, encara no ho tenen clar. La gent ja no es creuen les seues excuses, ja no tenen credibilitat. Entenem que estiga frustrada pels avanços que estem duent a terme en el poble i que tots els borriolencs i borriolenques han valorat tant bé esta setmana. Per la seua pataleta sembla que la senyora Vilarrocha és l’única que no vol institut a Borriol. Una llàstima, com li ho explicarà als seus votants amb fills en edat escolar?

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *