L’alcalde de Borriol anuncia que la Conselleria d’Educació, encapçalada pel Conseller Vicent Marzà, ja ha començat els tràmits per a iniciar el projecte de construcció de l’IES de Borriol. El passat 30 d’agost, el Secretari Autonòmic d’Educació i Investigació, Miquel Soler, va adreçar l’escrit oficial pel qual se li demanava a l’Ajuntament de Borriol la documentació a presentar per tal d’iniciar aquest projecte, atenent les necessitats detectades en matèria d’instal·lacions docents en la nostra localitat.

La Conselleria ha fet públic per primera vegada en la història la introducció en la programació d’obres del nou institut d’Educació Secundària a Borriol, per la qual cosa ja hi ha hagut una visita dels tècnics i dels arquitectes de la Conselleria abans de l’estiu amb la intenció d’avaluar la idoneïtat dels terrenys d’ubicació del futur centre escolar.

En aquests moments, el procés es troba en l’elaboració de l’informe de viabilitat tècnica de la parcel·la, per la qual cosa els tècnics de la Conselleria visitaran novament la localitat durant aquests dies i podran així analitzar l’espai més indicat per a la ubicació del nou institut. L’esforç dut a terme pel Director Territorial d’Educació de Castelló, Robert Roig, i pels membres del gabinet del Conseller han estat fonamentals en aquesta important decisió històrica per a Borriol.