La regidoria de Joventut, encapçalada per Maria José Pallarés, subvenciona un curs de teatre per a joves

L’Escola d’Adults de Borriol (CFPA de Borriol) i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament organitzen un curs de teatre breu gratuït per a joves d’entre 15 i 20 anys impartit pel grup de teatre La Ravalera Teatre (Castelló).

Si esteu interessats podeu fer les inscripcions al següent enllaç:
https://goo.gl/forms/VAMy2kAraL9IPhMg2

INSCRIPCIONS FINS EL 17 DE SETEMBRE

Horari:
Divendres 22 i 29 de setembre: de 16:00 a 18:30 h.
Dissabtes 23 i 30 de setembre: d’11:00 a 13:30 h.
Divendres 6 d’octubre: de 16:00 a 18:30 h. i mostra final a les 19:00 h. (lloc per determinar, a l’interior d’un habitatge particular borriolenc d’interés històric).

Lloc:
Escola d’Adults de Borriol (Primera Serrada 23-25, Borriol). Lloc de la mostra final per determinar.

Continguts:
Introducció a la creació d’una peça de microteatre i la seua representació. Al llarg de cinc dies, coneixerem les eines bàsiques per saber com funciona el procés creatiu al que ens hem d’enfrontar. Per on comencem? Quines històries volem contar i com les volem contar? I què és això de ser actors i actrius? Treballarem per tal de crear una peça pròpia de microteatre amb els i les participants i la posarem en peu.

Impartit per: Laia Porcar i Núria Vizcarro (La Ravalera Teatre) www.laravalerateatre.com/Facebook: La Ravalera Teatre

Requisits: edat compresa entre 15 i 20 anys. Venir amb roba còmoda, paper i llapis.

Més informació a l’esdeveniment de Facebook:https://www.facebook.com/events/372840343150615
«Apostem per l’oci educatiu com a alternativa per als nostres joves. Amb aquesta aproximació al teatre i el repte de la configuració global d’un espectacle, a banda de divertir-se al llarg de tot el procés amb l’actriu Laia Porcar i la dramaturga Núria Vizcarro, treballaran eines com la creativitat i la multidisciplinarietat escènica, l’expressió i comunicació corporal i verbal, l’auto-coneixement i l’auto-estima, el respecte, la cooperació amb els companys i l’enfortiment de les relacions socials, l’expressió i comunicació corporal i verbal…».

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *