L’Escola d’Adults obri el període de matrícula

Al llarg de la primera setmana de setembre, l’Escoa d’Adults de Borriol obrirà novament les portes per tal que es puga matricular la gent interessada. L’horari serà de 9:30 a 13:00 h i de 17:00 a 20:30 i el lloc serà l’Edifici Multifuncional. La setmana que ve i fins al 18 de setembre també podreu de dilluns a dijous de 9:30 a 13:00 h i de 17:00 a 20:30 h.

El divendres 8 de setembre es publicaran els horaris de les diferents assignatures. El dilluns 18 comencen les classes i el dimarts 19 a les 18:30 serà la prova de nivell per tal d’accedir als estudis en Graduat en Educació Secundària.
Qualsevol persona major de 18 anys (o que complisca els 18 al llarg del curs) es pot matricular de manera gratuïta als estudis de C1 (antic Graduat Escolar), GES (Graduat en Educació Secundària, 2 cursos) i als tallers setmanals d’Informàtica, Anglès bàsic i elemental, i Valencià Oral, Elemental, Mitjà o Superior (per a preparar els exàmens de la JQCV). Només cal aportar dues fotografies tamany carnet i fotocòpia del DNI i reomplir presencialment l’imprés de matrícula.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *