Compromís per Borriol fa públic la percepció per representació dels seus regidors durant 2016

El grup Compromís per Borriol ha fet públics els diners que els seus regidors han percebut al llarg de l’any 2016, en qualitat d’assistències a reunions, plens i altres activitats que tot seguit especifiquem, per tal de complir amb els paràmetres de transparència que haurien de fer públics tots els partits. En les dades adjuntes s’observa que l’únic sou amb dedicació exclusiva és la de l’alcalde, Silverio Tena, que compta amb els respectius triennis que li pertoquen com a funcionari de carrera que és. En el cas del primer tinent d’alcalde, José Miguel Carbó, cal citar que la xifra total correspon a l’assistència als plenaris, les comissions informatives i les substitucions d’alcaldia, a l’igual que el regidor Simón Francisco. Les regidores Maria José Pallarés i Teresa Andreu compten amb l’assistència als plenaris i a les comissions informatives.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *