Compromís lamenta que el PP i la seua marca blanca intenten enganyar als habitants de Borriol

Compromís per Borriol lamenta que el PP i VdeB tracten com a ignorants als habitants de Borriol amb el tema EPSAR, després de les últimes declaracions. Tots sabem que “cuando el río suena, agua lleva”, per tant, ningú es creu que ens tocarà pagar una multa per haver pagat de mes, sinó per no haver pagat el que tocava. En ple segle XXI ja ningú es deixa manipular per declaracions que intenten tirar pilotes fora. Si hi ha una multa, per alguna cosa serà i tots ho sabem. És més, en l’útim ple es va aprovar pagar eixa multa en sis anualitats, de 45.000 euros cadascuna. Si s’aprova pagar una multa en sis plaços, per què enganyen a la gent?

La mala gestió del PP i de la seua marca blanca, el partit de Carballeira (VdeB), ha ocasionat que ara els veïns del nostre poble haurem de pagar una multa amb recàrrec amb els diners de tots els contribuents.

En l’últim plenari, el Secretari de l’Ajuntament ja va advertir al senyor Pauner que no mentira perquè és la primera vegada en la història de la democràcia que ens multaven per este tema, tal i com podran vore en la gravació del ple que està penjat a la web de l’Ajuntament. És per això que la setmana que ve serem els primers en celebrar que es cree una comissió d’investigació que explique a tots els borriolencs per què hem de pagar una multa de 274.763 euros. D’aquests, 145.292 corresponen a quota, 22.607 a interessos de demora i 106.863 a la sanció per no haver pagat.

Des de Compromís per Borriol demanem més responsabilitat i humilitat tant al PP com a la seua marca blanca i que expliquen als veïns de Borriol d’on eixiran els diners per pagar esta multa. De les festes? De serveis socials? Tot açò degut a la seua mala gestió durant estos darrers anys.