Pel que respecta a la polèmica que el Partit Popular vol crear entorn de les mesures preses en el darrer plenari, volem fer els següents aclariments:

En primer lloc, totes les persones del ple de l’ajuntament va votar a favor d’aprovar totes les retribucions que es van plantejar, es a dir, cap membre de cap partit polític que te representació al consistori es va oposar, raó per la qual, aquest partit polític no entén el cinisme del Partit Popular el qual d’una banda no s’oposa i aprova les retribucions i d’altra intenta crear polèmica.

En segon lloc, és menester recordar que les retribucions que el Partit Popular compara no són comparables, ja que el sou que tenia el Sr. Pauner per la dedicació exclusiva enfront de l’ajuntament era de 2000 € mensuals, no obstant això, el Sr. Pauner tenia una dedicació parcial, ja que era (com també ho és ara) Diputat Provincial i mantenia el seu treball al sector privat.

Per contra, l’actual alcalde sí que té una dedicació exclusiva, ni és Diputat Autonòmic ni treballa al sector privat, cosa que, el nostre alcalde en cap moment ha mentit a la població, ja que per tindre dedicació exclusiva cobrara 1900 € mensuals i no els 2000 € si haguera mantes el sou de l’antic alcalde.

A més a més, dir que l’ultima vega que es va aprovar pel ple una retribució d’alcalde amb dedicació exclusiva va ser fa 4 anys quan el Partit Popular va aprovar amb els vots en contra de Compromís per Borriol una retribució de 3190 € mensuals, 1290 € més de la quantia que va ser aprovada el darrer dimarts per tots els partits polítics del consistori.

Per finalitzar, agrair a tots els regidors que van fer la seva faena i van acudir al plenari havent-se llegit l’acta anterior corresponent al dia d’investidura que s’anava a aprovar, cosa que no va fer el portaveu i president del Partit Popular, el qual com a primera intervenció en el plenari, no volia aprovar l’acta esgrimint que no s’havia afegit el seu discurs i mostrant el seu malestar, moment en el qual tant el secretari com la resta de membres del ple li van dir que, efectivament, l’acta estava completa amb el seu discurs inclòs.