El portaveu de BLOC-Compromís a Borriol, Silverio Tena, ha qualificat de “inoportuna i injusta” la decisió de l’equip de Govern de PP i Veïns, amb el suport del PSOE local, d’”apujar tots els impostos i taxes en el municipi”. Tena considera que en el moment actual de crisi econòmica que patixen directament totes les famílies de Borriol “és inapropiat impulsar una actualització d’impostos i taxes en funció del IPC”.

El portaveu de BLOC-Compromís ha explicat que esta clàusula d’actualització no constava fins ara en els impostos i taxes de Borriol i “posar-ho en funcionament ara suposarà un problema per a moltes famílies que ho estan passant malament”. Tena considera que “en un moment que els ciutadans amb ocupació estan sofrint baixades de sou generalitzades i que no tenen garantit la revaloració del sou en funció del IPC és injust augmentar-los els impostos”.

Tena considera que la decisió de PP i Veïns amb el suiport del PSOE és “equivocada” i manifesta que “si el consistori vol disposar de més liquiditat hauria de prioritzar polítiques d’eliminació de gastos superflus, enfront de les polítiques d’incrementar la pressió fiscal sobre una ciutadania ofegada”.